Inspiration...


Iakttagelser

# Mimmi piper en massa
# Mimmi sover en massa
# Musse slår med bakfötterna mot golvet
# Twixrullen är nu spårlöst försvunnen

Dom tre första tecknena måste ju vara att något stooort e på gång! hoppaz!

Filmtips!

Alla har ju inte lyckan att inneha två stycken coola ökenråttor. Men var inte ledsen för det för här kommer ett par coola filmtips för er alla gnagarälskare därute ! (Observera. Alla filmerna har fått 5/5 råttsvansar! gryyymt)

Råttatouille. Betyg: -0 -0 -0 -0 -0


Remy bor i Paris. Remy har en dröm: Att bli kock. En dröm som inte är lätt alls att uppfylla då Remys familj är riktigt skeptiska till den och kanske det som hindrar honom mest: han är en råtta.


Stuart Little. Betyg: -0 -0 -0 -0 -0


Stuart är en kille som är intelligent, pratsam och som gillar att klä sig snyggt. Han är också herr och fru Littles nyadopterade son. Paret Littles andre son, George, som har sett fram emot att få en bror att busa med, får en verklig överraskning när han träffar sin nye bror. Stuart är nämligen en mus.



Bortspolad. Betyg: -0 -0 -0 -0 -0


Filmen handlar om en snobbig brittisk överklassråtta som genom en olyckshändelse blir nedspolad i toaletten och hamnar i kloakerna - en mycket annorlunda och mer farlig tillvaro än den tjusiga vindsvåning han är van vid...


activity = low

Det finns en förklaring till varför vi inte har uppdaterat bloggen, okej? Så döm oss inte alltför hårt. Vi är nämligen lika aktiva här som Mimmi&Musse är i akvariet, de chillar med andra ord. Det gör det lite svårt för oss att berätta om deras beteenden tyvärr..  
Vi har svårt att förstå varför de inte vill sätta några nya varelser till världen, det verkar nästan som om de vet vad vi ska göra med deras barn ;) Skämt å sido, är det någon som vet hur man kan öka sexlusten hos en råtta!?

Det väcktes en aning hopp för ett tag sedan när jag fick ett sms av Johnny där det står, Musse bestiger henne nu!.
Men efter att ha studerat filmen som Johnny hade tagit på dem, kunde Camulla snabbt konstatera att det var falskt alarm. Och där försvann det hoppet om nya skinnlappar. Fan. Musse låg visserligen på Mimmi, men tyvärr var hans ända inte riktad mot hennes. Synd..

Men snart ska våra vänner utsättas för det första experimentet, så håll ut. Den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge :)


Pungkulorna grows!!

Sing Halleluja!! Just när allt kändes ganska hopplöst kom Camulla med informationen att Musses pungkulor (som jag trodde var två skinkor) har vuxit! Det kan ju bara betyda en sak - att han är sugen. YES!  Endast ett problem kvarstår, nämligen mimmi. Okej, musse kanske inte är världens snyggaste råtta, men någon attraktion måste väl finnas? Det måste vara de röda djävulsögonen som skrämmer henne. Men man tager vad man haver liksom.. Jag hoppas att lördagens hugg från hennes sida var en engångsföreteelse, för annars måste vi komma upp med en plan B.

Idag bestämde jag mig iallafall för att övervinna min rädsla och hålla i någon av gerbilerna för första gången. Vi började med den sötaste, mimmi. Hon var jätte snäll och satt stilla i min hand som en duktig flicka. Sedan skulle jag prova ha det manliga könet i handflatan. Det tog ett tag innan han hamnade där eftersom han började bajsa och Camulla fick peta bort bajskluttarna som hängde i rumpan. Men när han var klar med sina behov satte han sig lugnt i min hand, men plötsligt BITER han mig! Första och sista gången jag höll i honom ska jag tala om. Måste vara för att han fortfarande var bajsnödig... Fast jag ser i smyg att han biter Camulla också men eftersom hon ska verka tuff höll hon minen och sa att han bara gnaffsade lite ;) yeah right. Det gjorde ont!

Annars var väl inte dagen så händelserik, vi skrev upp lite framtida experiment som vi ska göra på dem. Alla Johnnys idéer gick ut på att mobba, hetsa eller diskriminera någon av råttbarnen genom att typ dra den i svansen eller aldrig ge den någon människokärlek. Får väl se hur det blir med det...

Piip!

minen säger allt
inre blödningar typ


Lite bilder på våra vänner

Se och njuuut av världens gulligaste gerbiler; Musse och Mimmi!



Dag 3: En gåva

Lyckats fixa ett gammalt akvarium! Tack Mika! Nätterna med råttoväsen och psykstörning pga gallerbitande är förbi!! Har ägnat råttorna en massa oförtjänad uppmärksamhet idag och deras hem ser huuur hemtrevligt som helst!
och... dom verkar komma överens igen!!

jagskulle inte banga på att bo där.
gammalt akvarie är nu terrarie!

Dag 2: Good morning and Goodbye

Blev väckt av råttorna. Otippat hade lyckats sova ett par timmar iaf. Fan det här går inte, något måste göras... Tar mitt pick och pack och drar ut på äventyr i vingåker. Mössen är lämnade åt sitt öde. Inatt sover jag inte hemma tack och lov.

image3tittut!image4!tuttit


Natt 1: Sömnlöshet

Det blev ingen mysig natt ska jag säga er. Ett jävla liv förde råttorna, bet på både galler o inredning. Fyfan. Vid midnatt så gav jag upp sovtankarna och satte mig ner vid skrivbordet där vi hade råttorna för att se vad dom nu höll på med. Det kunde varit en parningslek, sprang runt o nosa varandra i anus. Jag satt där o hoppades på attjag skulle bevittna some lovemaking. Men just när det började bli bra stämning så hoppade dom på varandra lite föör aggresivt och de flög till varsin ände om buren. Efter det låg "Musse" ihopkurad bakom trähuset med stängda ögonlock samtidigt som Mimmi gled runt. Shit tänkte jag han döööör!! Mimmi har dödat Musse!! Vilken "MAN" han var då, blev hennes bitch direkt ju. Vi kan nog glömma barnafödande nu :(

Nu började jag bli trött igen så jag lämnade dom åt deras öde och återvände till sängen.

kaos

Dag 1

Låt MusBuset starta!


Okej allihopa! Projektet har äntligen startat och vi har nu skaffat oss våra små försökskaniner. Eller snarare "försöksökenråttor". Ännu har vi inte döpt dom små liven, men en tjej och en kille är det i alla fall. En svart och en grå. Vi transporterade genast hem dom till Johnny i en liten plastlåda (med lufthål). Väl hemma var Malin snabb med att dela ut arbetsuppgifter och medan Johnny och Camilla tog i med alla sina krafter för att mixtra ihop en fungerande bur satt hon själv på en stol och klippte hål i en pappskiva. Därefter inredde vi allting med stor omsorg och sedan ploppade vi ner dem däri. Tyvärr hann vi inte observera om de tyckte om sitt nya hem, eftersom vi var tvugna att springa till bussen. Men de verkar i alla fall gilla varandra. Förhoppningsvis tillräckligt mycket för att skaffa små ungar så snart som möjligt! Allt som återstår nu är att vänta på att naturen har sin gång...
workwork


RSS 2.0